dimecres, 26 de novembre del 2014

Inèdits? Fons artístic de la col·lecció SA NOSTRA i BMN

L'exposició ‘Inèdits?’ proposa un recorregut per la plàstica de la segona meitat del segle XX, tot a partir dels fons artístics de SA NOSTRA i BMN.
Es tracta d'una selecció de 24 obres d’autors que han destacat en el panorama artístic internacional més recent. Una generació de creadors que han fet importants aportacions als moviments i tendències de ‘la modernitat’.
Es podrà veure obra d’un conjunt de creadors sobre els quals existeix una certa unanimitat  a l’hora de valorar les seves aportacions significatives als moviments i tendències d’aquest període.
Joan Miró, Hernández Pijuan, Ràfols-Casamada, Antoni Tàpies, Luis Gordillo, Ferran García Sevilla, Xavier Grau, Soledad Sevilla, Dario Urzay, Miquel Barceló, Esteban Vicente, Josep Guinovart, Hernández Mompó, Miquel Navarro, Miguel A. Campano, José M. Broto, Josep M. Sicília o Prudencio Irazábal, han assolit aquesta categoria d’imprescindibles a les col·leccions de SA NOSTRA i BMN. Gairebé amb cada un d’ells hi ha hagut coincidències en el lloc i en el temps.
Centre Cultural Sa Nostra, 18 setembre 2014 - 31 desembre 2014