divendres, 18 de maig del 2012

Descobreix els museus


L'exposició itinerant 'Descobreix els museus', una iniciativa impulsada des de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports, la Direcció Insular de Cultura i Patrimoni i la Secció de Museus i Belles Arts, neix amb l'objectiu d'acostar als ciutadans el coneixement sobre l'oferta que existeix a l'illa dintre de l'àmbit dels espais expositius, tant públics com privats.
També serveix com a adhesió de la institució insular al Dia Internacional dels Museus, que es celebra demà divendres, 18 de maig, a tot el món.
Entre les actuacions dutes a terme per part del Consell cal destacar l'edició, per tercer any consecutiu, d’un fullet informatiu que recull les activitats de tots i cadascun dels museus de Mallorca en aquest Dia Internacional. Pel que fa al Consell, la Fundació Cases Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet celebrarà aquesta jornada amb diverses propostes adreçades de manera especial a la població infantil i juvenil. 
Pel que fa a l'exposició inaugurada avui, titulada 'Descobreix els museus’, la finalitat és divulgar entre la població l'extraordinària feina de promoció cultural que realitzen els diferents espais expositius de l'illa. La mostra explica el funcionament d'aquests equipaments mitjançant les fotografies i imatges que han cedit els propis museus.
Els ciutadans interessats podran visitar l'exposició a la tercera planta de l'Edifici Multiusos de La Misericòrdia fins el dia 1 de juny. Posteriorment, i atès el caire itinerant de la mostra, aquesta es desplaçarà a altres museus i centres culturals.  
La Misericòrdia, 17 de maig 2012 fins 1 de juny 2012